Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.9.16

Ν. Παππάς για τηλεοπτικές: Η ΝΔ κάνει ότι δεν κατάλαβε

Ν. Παππάς για τηλεοπτικές: Η ΝΔ κάνει ότι δεν κατάλαβε

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΝΔ για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Νίκου Δένδια, αναφορικά με το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.
Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΝΔ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και την κριτική που ασκεί στο πρόσωπό του, κάλεσε, εκ νέου, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει αν περιλαμβάνεται στα σχέδια της NΔ η επιστροφή των 246 εκατομμύριων ευρώ στους ιδιοκτήτες των καναλιών.
«Επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει ότι δεν κατάλαβε το ερώτημα που της απευθύναμε, αναγκαζόμαστε να το επαναλάβουμε: Όταν η ΝΔ "απαλλάξει τη χώρα" από τον νόμο που δίνει για πρώτη φορά νόμιμες άδειες, θα επιστρέψει και τα 246 εκατ. στους ιδιοκτήτες καναλιών; Ναι; Ή όχι;», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και τονίζει ότι «έχει μία ευκαιρία απόψε το βράδυ ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει». «Απλή ερώτηση που ζητά μία απλή απάντηση?», προσθέτει.
Νωρίτερα, ο κ. Παππάς είχε επισημάνει πως «ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Νίκος Δένδιας, δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα του θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα 246 εκατ. ευρώ που πληρώνουν για τις τηλεοπτικές άδειες», κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «αρρωσταίνει όταν ωφελούνται οι αδύναμοι και βγάζει σπυριά όταν υποχρεώνονται να πληρώσουν οι ισχυροί».
«Μάλλον στο Μοσχάτο μετακόμισε το παράρτημα κάποιου τηλεοπτικού σταθμού, όχι η Νέα Δημοκρατία», είχε σημειώσει ο υπουργός Επικρατείας, συμπληρώνοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κατά την αποψινή του συνέντευξη στον -εκ των προσωρινών υπερθεματιστών- τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και να δηλώσει ευθαρσώς ότι αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης