Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.10.16

Xαιρετισμός του Αλ. Τσίπρα προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Xαιρετισμός του Αλ. Τσίπρα προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων 


«Ακόμη και σε δύσκολες περιόδους για τη χώρα μας, όπως αυτή που διανύουμε, το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ. Σημείωσε ότι μαζί με την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας «μεριμνούμε κάθε στιγμή προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες σας».
 
Ειδικότερα, στον χαιρετισμό του, μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης του από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας σχετικά με την εξέλιξη της Εθνικής Διακλαδικής 'Ασκησης «Παρμενίων 2106», ο πρωθυπουργός είπε ότι παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη της 'Ασκησης και συνεγχάρη και ευχαρίστησε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, «άνδρες και γυναίκες, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατεύσιμους όλων των κλάδων, για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, με το οποίο ανταποκρίνεστε στα καθήκοντά σας και εκπληρώνετε επιτυχώς την αποστολή σας».
 
«Ακόμη και σε δύσκολες περιόδους για τη χώρα μας, όπως αυτή που διανύουμε», είπε ο κ. Τσίπρας, «το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας». Σημείωσε δε ότι «τόσο, εμείς, η πολιτική ηγεσία όσο και η φυσική σας ηγεσία έχουμε πλήρη συνείδηση της ευθύνης που μας αναλογεί απέναντί σας, και μαζί με την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας μεριμνούμε κάθε στιγμή προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες σας».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης