Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.1.17

Επίσκεψη του ΥΦΥΠΕΞ, κ. Τ. Κουίκ, στην Ίμβρο

Επίσκεψη του ΥΦΥΠΕΞ, κ. Τ. Κουίκ, στην Ίμβρο


        
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Τέρενς Κουίκ, θα βρίσκεται αύριο, 17 Ιανουαρίου, στην Ίμβρο για να παραστεί στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας των ελληνικών σχολείων του νησιού από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Υφυπουργός θα επισκεφθεί τόσο το Γυμνάσιο/ Λύκειο Αγριδίων, όσο και το Δημοτικό Αγίων Θεοδώρων, θα συναντηθεί με ομογενείς στα άλλα χωριά του νησιού, όπως και με εκπροσώπους των Συλλόγων Ιμβρίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Επίσης, το πρωί της ίδιας ημέρας, θα έχει εθιμοτυπική συνάντηση με τον Έπαρχο της Ίμβρου, κ. Muhittin Gürel.

Ο κ. Κουίκ θα συνοδεύεται από το Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Κωνσταντινούπολη, κ. Γεώργιο Σέκερη και το Διπλωματικό του Σύμβουλο, κ. Βίκτωρα Μαλιγκούδη.

Τέλος, στις 18 Ιανουαρίου, πριν την επιστροφή του για την Αθήνα, ο κ. Κουίκ θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγιά, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου, κ. Κυρίλλου, ο οποίος άγει εκείνη την ημέρα τα ονομαστήριά του.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης