Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.1.17

Κοινός τόπος, μια ισχυρή και ενωμένη ΕΕ

Κοινός τόπος, μια ισχυρή και ενωμένη ΕΕ

Επενδύσεις, ανάπτυξη, απασχόληση, ασφάλεια, προσφυγικό-μεταναστευτικό και τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας της Συνόδου των Μεσογειακών/Νότων Χωρών της ΕΕ. Αυτές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βασικές θεματικές στις οποίες επικεντρώνεται η συζήτηση κατά την εν εξελίξει συνάντηση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στη Διάσκeψη της Λισαβόνας, συζήτηση η οποία μετά την οικογενειακή φωτογραφία θα συνεχιστεί και σε επίπεδο γεύματος εργασίας, προτού οι επτά ηγέτες προβούν σε κοινές δηλώσεις. Κοινός τόπος, που αναμένεται να αποτυπωθεί και στην κοινή διακήρυξη της Λισαβόνας, κατά πληροφορίες, μια ισχυρή και ενωμένη Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με μια ανάρτηση του στο Twitter που συνοδεύεται από φωτογραφίες από τις εν εξελίξει εργασίες της Συνόδου της Λισαβόνας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνει ότι η πρωτοβουλία της συνόδου των μεσογειακών/νότιων χωρών της ΕΕ γεννήθηκε στην Αθήνα και συνεχίζεται σήμερα στην πορτογαλική πρωτεύουσα.
Συγκεκριμένα αναφέρει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του: «Στις εργασίες της 2ης Συνόδου των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της ΕΕ.Μια πρωτοβουλία που γεννήθηκε στην Αθήνα & συνεχίζεται σήμερα στη Λισαβόνα».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης