Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.1.17

Συνάντηση Κοτζιά-Ντάνκαν και τηλεφωνική επικοινωνία με Τσαβούσογλου

Συνάντηση Κοτζιά-Ντάνκαν και τηλεφωνική επικοινωνία με Τσαβούσογλου

Συνάντηση με τον Βρετανό υπουργό Επικρατείας και Ευρωπαϊκών υποθέσεων 'Αλαν Ντάνκαν είχε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, πριν αναχωρήσει για την Νέα Υόρκη.
Βασικό θέμα συζήτησης, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα, ήταν το ζήτημα των εγγυήσεων εν όψει της πολυμερούς διάσκεψης της Γενεύης στις 12 Ιανουαρίου. Οι δύο άνδρες μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δεν προέβησαν σε δηλώσεις.
Πριν από τη συνάντησή του με τον κ. Ντάνκαν ο κ. Κοτζιάς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά την οποία αποφασίστηκε η συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη αύριο το πρωί (τοπική ώρα).

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης