Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.2.17

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο ΥΜΑΘ προς τιμήν του Προξενικού Σώματος

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά,
υποδέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, στο γραφείο της στο Διοικητήριο, τους επικεφαλής των Προξενικών Αρχών της Θεσσαλονίκης, για την καθιερωμένη κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας προς τιμήν του Προξενικού Σώματος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σχεδόν το σύνολο των εμμίσθων προξενικών αρχών της πόλης, καθώς και οι επικεφαλής των επίτιμων προξενικών αρχών που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη.
Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μεταξύ των άλλων ευχήθηκε στα μέλη του Προξενικού Σώματος το 2017 να είναι έτος ειρήνης, εποικοδομητικών συνεργασιών και ειλικρινούς επικοινωνίας ανάμεσα στους λαούς.
Σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Προξενικού Σώματος απηύθυνε ο Γενικός Πρόξενος της Ρουμανίας, κ. Martin Ladislau Paven Salamon, με την ιδιότητα του Πρύτανη του Προξενικού Σώματος. Επίσης στην εκδήλωση, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, παραβρέθηκε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων κ. Δημήτρης Παπανδρέου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης