Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.3.17

Κυβερνητικός πηγές: Συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο έως τις 20 Μαρτίου

Κυβερνητικός πηγές: Συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο έως τις 20 Μαρτίου

«Το staff level agreement (συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο) θα έχει συμφωνηθεί έως τις 20 Μαρτίου» δήλωσε κυβερνητικός παράγοντας για τις διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών. Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει «κλείσει» το δημοσιονομικό κομμάτι και το ΔΝΤ έχει αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό το 2018. Πρόσθεσε δε ότι οι συζητήσεις αφορούν τώρα στα μέτρα- αντίμετρα και στα εργασιακά (σ.σ. το staff level agreement δεν αναμένεται να συμπεριλαμβάνει τα μέτρα -αντίμετρα για το 2019).
Σχετικά με τη διαδικασία, ο κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε πως είναι πιθανόν να παραμείνουν και αύριο στην Αθήνα τα κλιμάκια των θεσμών. Το ζήτημα αυτό συζητούν αυτήν την ώρα, καθώς υπάρχει ένα διάλειμμα μιας ώρας, για να επικοινωνήσουν οι επικεφαλής των κλιμακίων με τους προϊσταμένους τους στο εξωτερικό.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης