Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.3.17

Ν. Κοτζιάς: Ανάγκη κουλτούρας συμβιβασμού στα Δυτικά Βαλκάνια ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ν. Κοτζιάς: Ανάγκη κουλτούρας συμβιβασμού στα Δυτικά Βαλκάνια

Την ανάγκη δημιουργίας μίας «κουλτούρας συμβιβασμού και συναίνεσης» στα Δυτικά Βαλκάνια υπογράμμισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, σήμερα στις Βρυξέλλες, όπου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Συζητήσαμε για ζητήματα ασφάλειας και σταθερότητας στην Ευρώπη και στην εγγύτερη περιοχή. Από τη δική μας πλευρά, μιλήσαμε για την ανάγκη να φτιαχτούν δομές σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή. Στις παρεμβάσεις μας συζητήσαμε για την αστάθεια που υπάρχει, ιδιαίτερα στα Δυτικά Βαλκάνια, και τόνισα ότι είναι απαραίτητο να διδαχθούν, όλες οι πλευρές, αυτό που εγώ ονομάζω κουλτούρα συμβιβασμού και συναίνεσης. Συζητήσαμε και για το ουκρανικό πρόβλημα και είχαμε για πρώτη φορά την παρουσία του νέου Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στο ίδιο το ΝΑΤΟ».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης