Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.3.17

Π. Σκουρλέτης: Η ΝΔ είναι τα πολιτικά «βαποράκια» που προωθούν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

Π. Σκουρλέτης: Η ΝΔ είναι τα πολιτικά «βαποράκια» που προωθούν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

«Ας μην κάνει η Νέα Δημοκρατία ότι δεν καταλαβαίνει. Ως προς τα  πολιτικά «βαποράκια» που επιδιώκουν και προωθούν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, είναι σαφές ότι αναφέρομαι σε αυτήν», απαντά ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που καλούσε τον υπουργό να κατονομάσει τα «βαποράκια συμφερόντων και θέλουν να κάνουν ρεσάλτο στην δημόσια περιουσία».
Ο κ. Σκουρλέτης σημειώνει επίσης ότι «ως προς τα οικονομικά συμφέροντα, εγχώρια και ξένα, που διεκδικούν τα "φιλέτα" της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, είναι πασιφανές ότι ευνοούνται από την επαναφορά του ζητήματος της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ στις συναντήσεις με τους θεσμούς. Εκτός και αν η Νέα Δημοκρατία εκτιμά ότι δεν θα ενδιαφερθεί κανείς για την αγορά περιουσιακών στοιχείων της ΔΕΗ και μάλιστα με χαριστικούς όρους, στο πλαίσιο μιας ασφυκτικής χρονικής προθεσμίας».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης