Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.3.17

Π. Σκουρλέτης: Προς διαβούλευση οι θεσμικές αλλαγές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Π. Σκουρλέτης: Προς διαβούλευση οι θεσμικές αλλαγές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σε διαβούλευση και συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα θέσει η κυβέρνηση τις αναγκαίες θεσμικές αλλαγές, που ήδη προγραμματίζει στο πλαίσιο της λειτουργίας του Καλλικράτη. Αυτό ανακοίνωσε από την Ξάνθη - πρώτο σταθμό της επίσκεψής του σε δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.
Ο υπουργός Εσωτερικών είχε συνάντηση εργασίας το μεσημέρι με όλους τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, παρουσία και του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, με τους οποίους συζήτησε όλα τα θέματα που αφορούν τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι στόχος της συνάντησης με τους δημάρχους και τους εκπρόσωπους των ΟΤΑ είναι ο απευθείας διάλογος, ώστε ν΄ ακουστούν παρατηρήσεις και να καταγραφούν προβλήματα και προτάσεις.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης