Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.4.17

Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Βρετανό ΥΠΕΞ

Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Βρετανό ΥΠΕΞ 

Οι εξελίξεις στη Συρία βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο των συνομιλιών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
Η συνάντηση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί και διήρκεσε μια ώρα. Στην ατζέντα των συνομιλιών επίσης βρέθηκαν το Κυπριακό, η διαδικασία εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και οι διμερείς σχέσεις,
Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίστηκε η σημασία της ενίσχυσης των ελληνοβρετανικών σχέσεων, ιδιαίτερα δε κατά την τρέχουσα κρίσιμη περίοδο για την Ευρώπη και για την ευρύτερη περιοχή.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης