Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21.4.17

ΑΝΤΙΦΩΝΗΣΗΣ ΠΤΔ ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

ΑΝΤΙΦΩΝΗΣΗΣ ΠΤΔ ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΟΥ




ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΤΙΦΩΝΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΟΥ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
21.4.2017


Με αφορμή και την σημερινή μέρα εορτασμού της Ζωοδόχου Πηγής, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για μας τους Έλληνες, θα επαναλάβω την Αρχή της Αλληλεγγύης, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Ευρωπαϊκής Οικογένειας. Την Αρχή αυτή της Αλληλεγγύης εμείς, οι Έλληνες, πρώτοι εφαρμόζουμε αλλά και την απαιτούμε από τους Εταίρους μας σε τρεις τομείς:

Πρώτον: Προκειμένου να φύγουμε από την βαθιά κρίση. Τώρα που η κρίση αυτή φθάνει στο τέλος της πρέπει οι Εταίροι μας να επιδείξουν την Αλληλεγγύη τους σε ό,τι αφορά την έξοδο της Χώρας μας από την κρίση.

Δεύτερον: Στην υπεράσπιση των συνόρων μας, διότι η Ελλάδα εκτός από τα δικά της σύνορα φυλάσσει και τα σύνορα της Ευρώπης. Δεν μπορεί να υπονομεύει κανείς το Διεθνές Δίκαιο, κομμάτι του οποίου είναι και η Συνθήκη της Λωζάννης.

Τρίτον: Στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού, όπου η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλες θυσίες και δεν νοείται να υπάρχουν Ευρωπαϊκές Χώρες που λειτουργούν με φοβικά σύνδρομα.

Εμείς οι Έλληνες θα υπερασπισθούμε τις Αρχές και τις Αξίες μας μέσα στον Ευρωπαϊκό μας δρόμο. Αυτό αποτελεί επιλογή της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων. Αλλά απαιτούμε ταυτόχρονα και την Αλληλεγγύη των Εταίρων μας.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης