Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.4.17

Η ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια Τσαρουχά στα εγκαίνια της Freskon


Η ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια Τσαρουχά στα εγκαίνια της Freskon


Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου, απηύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια της κλαδικής έκθεσης Frescon που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo. Η Υφυπουργός τόνισε τη σημασία της Freskon για την ανάδειξη της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας μας και ανάμεσα σε άλλα δήλωσε:
«Καθώς οι διεθνείς ισορροπίες αλλάζουν στις μέρες μας, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντεπεξέλθουμε στην ενίσχυση του κλίματος εμπιστοσύνης για τη χώρα μας, που θα ενισχύσει ανάλογα και το εμπορικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, νομίζω ότι γίνεται ξεκάθαρη η σημασία της Freskon ως ένας τόπος συνάντησης, ενημέρωσης και δικτύωσης, με καθοριστική σημασία για την προώθηση των προϊόντων μας και την αύξηση των εξαγωγών μας.
Συγχαίρω για ακόμη μια φορά τη Δ.Ε.Θ. για τη φετινή διοργάνωση και εύχομαι στους παραγωγούς να βρούνε εδώ το γόνιμο έδαφος που θα βοηθήσει στην άνθιση των επιχειρήσεών τους».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης