Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.5.17

Δήλωση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για το δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, σχετικά με το δυστύχημα της αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017, δήλωσε:
Με οδύνη εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων και στέλνω τις ευχές μου για ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες. Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές ώστε να διασφαλιστεί η γρήγορη διαλεύκανση των συνθηκών του δυστυχήματος. Είναι μια δύσκολη ώρα για τη Θεσσαλονίκη και για όλους μας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης