Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.5.17

Για διαστρέβλωση δηλώσεων του Α. Πετρόπουλου για τις ασφαλιστικές εισφορές κάνει λόγο το υπ. Εργασίας

Για διαστρέβλωση δηλώσεων του Α. Πετρόπουλου για τις ασφαλιστικές εισφορές κάνει λόγο το υπ. Εργασίας

Προσπάθεια δημιουργίας κλίματος δήθεν αντικρουόμενων δηλώσεων και τεκμηριώσεων, διαπιστώνει το υπουργείο Εργασίας, με αφορμή συνέντευξη του υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου στον ραδιοσταθμό Real fm και τις εξηγήσεις του για τον υπολογισμό της ασφαλιστικής βάσης από το 2018.
Όπως αναφέρεται από το υπουργείο, ο κ. Πετρόπουλος τόνισε πως «τα ποσά τα οποία θα αποτελούν τη βάση υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών για το 2018, είναι τα καθαρά κέρδη χωρίς την αφαίρεση της ασφαλιστικής εισφοράς, λέγοντας ότι ?πάντα τα καθαρά θα είναι, ποτέ δεν θα είναι τα μεικτά?. Η διαφορά είναι - ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος ? ?ότι αφαιρούσαμε από τα καθαρά την ασφαλιστική εισφορά?.
Επίσης, τόνισε ότι η φορολογία θα επιβάλλεται επί των εσόδων, όπως γίνεται και τώρα, αφαιρουμένων των ασφαλιστικών εισφορών, ?διότι η ασφαλιστική εισφορά είναι δαπάνη"».
Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις ακολούθησαν «διαστρεβλωτικοί και ψευδείς τίτλοι περί ?αλαλούμ με τις εισφορές"» αναφέρει το υπουργείο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης