Το Ελληνοκυπριακό πρακτορείο ειδήσεων www.vouli.net, η διεύθυνση κι οι συντάκτες σας εύχονται χρόνια πολλά

20.6.17

Κυρ. Μητσοτάκης: Πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης για τα εθνικά θέματα

Κυρ. Μητσοτάκης: Πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης για τα εθνικά θέματα

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντάται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός προκειμένου να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις του Eurogroup και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.
 
Ο Αλέξης Τσιπρας υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη, είπε πως αποτελεί θεσμική του υποχρέωση να ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εθνικά θέματα, παρά τις οποίες διαφωνίες υπάρχουν. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ είπε  ότι είναι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης. 
 
Για τα αποτελέσματα του Eurogroup, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως για την οικονομία θα υπάρξει η ευκαιρία να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή, συνολικά και για τη διαπραγμάτευση, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια. 
 
«Για τα εθνικά είμαι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης και όταν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν κατ΄ ιδιαν είμαι πάντα στη διάθεση σας», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
«Πάντα οι σκέψεις και οι στρατηγικές πρέπει να περιφρουρούνται (...) αλλά  ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης και της ταχύτητας, και όλα μαθαίνονται πολύ γρήγορα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.
 
Ο Αλέξης Τσιπρας υποδεχόμενος τον πρόεδρο της ΝΔ, ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της πορείας της υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη.
 
Στη συνέχεια αναμένεται στο Μαξίμου ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης