Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.6.17

Σύλληψη αλλοδαπών στην Σάμο


Πρόσκρουση Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους και τραυματισμός επιβάτιδος στην Ζάκυνθο - Προσάραξη Τ/Χ σκάφους στην Λευκάδα - Σύλληψη αλλοδαπών στην Σάμο Συλλήψεις για αλιεία με χρήση τοξικών ουσιών στην Αμαλιάπολη



Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΙΚΟΛΑΟΣ'' Ν.Ζ.353 για πρόσκρουση του σκάφους στην θαλάσσια περιοχή Μαραθιά Ζακύνθου κατά τη διάρκεια θαλάσσιας εκδρομής με δεκαεννέα επιβαίνοντες.
Συγκεκριμένα και κατά την προσπάθεια του Κυβερνήτη να αποφύγει αντικείμενο που έπλεε στη θάλασσα, προσέκρουσε σε προεξέχοντα βράχο στην ανωτέρω περιοχή. Το σκάφος κατέπλευσε στο λιμενίσκο Αγίου Σώστη Λαγανά αυτοδύναμα.
Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε μία εικοσάχρονη αλλοδαπή, η οποία μεταφέρθηκε με όχημα της πλοιοκτήτριας εταιρείας σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Λευκάδας για περιστατικό προσάραξης του Τ/Χ σκάφους ''LIBERTY'' Τ.Μ 138 λόγω κακών καιρικών συνθηκών, στη θαλάσσια περιοχή Γέρακα, με δύο επιβαίνοντες.
Στην περιοχή έσπευσε το Τ/Χ σκάφος ''ALMA LIBRE'' Τ.Μ. 216 καθώς και περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Το ''ALMA LIBRE'' αποκολλήθηκε με την αρωγή του ''LIBERTY'' και στη συνέχεια με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους κατέπλευσαν στο λιμένα Νικιάνα Λευκάδας.
Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν προκλήθηκε τραυματισμός. Από την οικεία Λιμενική Αρχή διενεργείται προανάκριση, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του Τ/Χ μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.

*****
Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Σάμου.
Συγκεκριμένα και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε προ απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, οι δύο αλλοδαποί 22 και 21 ετών, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες, δύο 33χρονοι ημεδαποί, στη θαλάσσια περιοχή ''ΠΑΧΙΑ ΑΜΜΟΣ'' Πτελεού Μαγνησίας από στελέχη του Γ' Λιμενικού Τμήματος Αμαλιάπολης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, διότι διενεργούσαν αλιεία με ψαροντούφεκο, έχοντας στην κατοχή τους ένα φιαλίδιο χημικής ουσίας γαλαζόπετρας.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκαν τρία ψαροντούφεκα και η χημική ουσία, καθώς και κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης