Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.6.17

Συνάντηση Όλγας Γεροβασίλη με τους Νίκο Παππά και Αλέξανδρο Χαρίτση για το «ΣΥΖΕΥΞΙΣ»

Συνάντηση της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξανδρο Χαρίτση για το έργο «Εθνικό Δίκτυο Δημόσιας Διοίκησης – ΣΥΖΕΥΞΙΣ»


Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Χαρίτσης, πραγματοποίησαν συνάντηση, από κοινού με συνεργάτες τους, με αντικείμενο το έργο «Εθνικό Δίκτυο Δημόσιας Διοίκησης – ΣΥΖΕΥΞΙΣ».
Οι τρεις Υπουργοί συμφώνησαν να επανεκκινηθεί και να επιταχυνθεί η διαδικασία υλοποίησης του έργου, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα ιδιαίτερα σημαντική εξοικονόμηση για το ελληνικό Δημόσιο, καθώς και υψηλές επενδύσεις στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης