Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.7.17

Συνάντηση Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτου Φιλιππάκου

Συνάντηση Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτου Φιλιππάκου με την επικεφαλής της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού για την Ελλάδα, Sari Nissi


Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, με την Επικεφαλής της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού για την Ελλάδα (ICRC), Sari Nissi.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Προϊστάμενος του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας με την Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού για την Ελλάδα, αναφορικά με τη διαχείριση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης