Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.7.17

«Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει στις πλάτες των νησιωτών για τα δικά του ιδιωτικά συμφέροντα»

«Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει στις πλάτες των νησιωτών για τα δικά του ιδιωτικά συμφέροντα»



Τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την αντιμετώπιση της έλλειψης νερού στο Καστελόριζο, παρέθεσε σήμερα (14/7/17) ο Νεκτάριος Σαντορινιός σε παρεμβάσεις στο ραδιοσταθμό Real και την εκπομπή ΤΩΡΑ του ΣΚΑΙ.

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου προχώρησε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Αμύνης το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και έτσι, χθες το βράδυ, ξεκίνησε υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού, χωρητικότητας 1.000 κυβικών νερού, με προορισμό το Καστελόριζο».

«Ταυτόχρονα εγώ προσωπικά απέστειλα και δεύτερη επιστολή, ακόμα πιο αυστηρή, στην αρμόδια εταιρία που μεταφέρει το νερό με αίτημα να επαναφέρει άμεσα σε λειτουργία την δεύτερη υδροφόρα ως οφείλει, ώστε να διευκολυνθούν οι νησιώτες μας και να μην δημιουργηθούν άλλα τέτοια προβλήματα. Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει στις πλάτες των νησιωτών για τα δικά του ιδιωτικά συμφέροντα. Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της υδροδότησης των νησιών και ιδιαίτερα του Καστελορίζου, ένα ακριτικό νησί με ιδιαίτερη εθνική σημασία».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης