Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.7.17

Ο Ν. Τόσκας για τις πυρκαγιές, τα Εξάρχεια, τις καταλήψεις και την τρομοκρατία

Ο Ν. Τόσκας για τις πυρκαγιές, τα Εξάρχεια, τις καταλήψεις και την τρομοκρατία

Για τις πυρκαγιές, τα Εξάρχεια, τις καταλήψεις και την τρομοκρατία μιλάει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».

Τα στρατιωτικά ελικόπτερα Σινούκ με κάδους και ηλεκτρονικό σύστημα τμηματικής ρίψης νερού, είναι μια εναλλακτική λύση για την κάλυψη με μικρό κόστος του κενού στην πυρόσβεση λόγω των «γερασμένων» πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου CL 215, αναφέρει ο κ.Τόσκας υπογραμμίζοντας πως σε αυτές τις λύσεις «προσανατολιζόμαστε για το επόμενο καλοκαίρι. Δηλαδή Σινούκ, συν διάφορες «πατέντες» που μπορεί να επιλεγούν».

Για τα Εξάρχεια αναφέρει πως «είναι ένα πρόβλημα πολλών δεκαετιών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιλυθεί και να γίνουν τα Εξάρχεια μια γειτονιά σαν όλες τις άλλες. Θέλει όμως πολύ προσπάθεια, δεν γίνεται σε 24 ώρες όπως λέει ο κ. Μητσοτάκης. Τα προβλήματα είναι πολλά αλλά πιστεύω ότι αυτή η στροφή  με έμφαση στην αντιμετώπιση των ναρκωτικών, των μεγάλων συμμοριών, των ληστών, πιστεύω ότι έχει αποδώσει».
Για την εκδήλωση που είχαν αναγγείλει οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας και απαγορεύθηκε, ο κ. Τόσκας αναφέρει πως «τα συνδικαλιστικά όργανα των αστυνομικών δεν είναι όργανα επίλυσης των κοινωνικών προβλημάτων, είναι για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης