Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.7.17

Ευρεία σύσκεψη με βασικό θέμα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ασφάλειας στα ελληνικά γήπεδα

Ευρεία σύσκεψη με βασικό θέμα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ασφάλειας στα ελληνικά γήπεδα είχε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τον πρόεδρο του Πανευρωπαϊκού think tank για θέματα ασφαλείας στο ποδόσφαιρο, David Bohannan.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο επικεφαλής θεμάτων ασφαλείας της UEFA, Marc Timmer, ο επικεφαλής ομοσπονδιών της UEFA, Άγγελος Ρηγόπουλος, ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο προϊστάμενος του κλάδου τάξης ΑΕΑ, Δημήτριος Αθανασόπουλος και ο επικεφαλής του τμήματος αθλητικής βίας της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Φαββατάς.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η ενσωμάτωση στην ελληνική έννομη τάξη της συνθήκης του Συμβούλιο της Ευρώπης για τα θέματα ασφαλείας των ποδοσφαιρικών αγώνων, που υπέγραψε η Ελλάδα στις 3 Ιουλίου 2016, καθώς και συνολικά το νέο πλαίσιο για θέματα ασφαλείας που θα πρέπει να σχεδιαστεί για την πάταξη της βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Μετά από εκτενή διάλογο αποφασίστηκε η άμεση συγκρότηση ομάδας εργασίας, η οποία θα δημιουργήσει τον οδικό χάρτη των δράσεων για ένα ολοκληρωμένο νομικό πλαίσιο το συντομότερο δυνατό. Ταυτόχρονα συζητήθηκαν οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν προς την κατεύθυνση της αυστηροποίησης του ποινικού πλαισίου για αδικήματα αθλητικής βίας, με προτεραιότητα την επιτάχυνση των διαδικασιών.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης