Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.9.17

Σ. Φάμελλος: Με τις παρεμβάσεις μας, εξασφαλίζουμε τη θωράκιση και ολοκλήρωση των δασικών χαρτών

Σ. Φάμελλος: Με τις παρεμβάσεις μας, εξασφαλίζουμε τη θωράκιση και ολοκλήρωση των δασικών χαρτών

Με τις παρεμβάσεις μας, εξασφαλίζουμε την θωράκιση και ολοκλήρωση των δασικών χαρτών στη χώρα» τονίζει ο αν. υπουργός ΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, σχετικά με ανακοίνωση του WWF Ελλάς, στην οποία η οργάνωση ανέφερε ότι «ο υπουργός Περιβάλλοντος παρακάμπτει το ΣτΕ και δημιουργεί ?τρύπιους? δασικούς χάρτες».
Ειδικότερα, με αφορμή την τροπολογία που έχει καταθέσει το ΥΠΕΝ, σχετικά με τις οικιστικές πυκνώσεις, στο ν/σ του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Σωκράτης Φάμελλος ξεκαθαρίζει ότι η εν λόγω τροπολογία «σε καμία περίπτωση δεν αφορά σε πολεοδόμηση και σε τακτοποίηση αυθαίρετων».
Όπως δήλωσε, «η τροπολογία που υποβάλαμε στη Βουλή, την Τετάρτη, είναι αντιγραφή της υφιστάμενης Υπουργικής Απόφασης (ΥΑ) του κ. Γιάννη Τσιρώνη, χωρίς να προσθέσουμε ούτε ένα κόμμα, που να δημιουργεί περιθώριο νομιμοποίησης αυθαιρέτων ή επιπλέον τσιμεντοποίησης των δασών, όπως παραπλανητικά ανακοινώνει το WWF. Αντίθετα, βάζει τέρμα στην αυθαιρεσία».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης