Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.9.17

Αλ. Τσίπρας: Νέα εποχή με δίκαιη ανάπτυξη

Αλ. Τσίπρας: Νέα εποχή με δίκαιη ανάπτυξη


Το μήνυμα, πως «τα μεγάλα έργα που εξυπηρετούν τον πολίτη, που αναβαθμίζουν ολόκληρες Περιφέρειες και δίνουν οικονομική πνοή σε μια ξεχασμένη περιοχή της χώρας μας, μπορούν να συμβαδίζουν με την προστασία του δημόσιου συμφέροντος», έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην κεντρική εκδήλωση για τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Επισκοπικού, λίγο πριν την σύνδεση του νέου αυτοκινητόδρομου με την Εγνατία.
Στο μεταξύ ο δήμαρχος Ιωαννιτών τόνισε στον πρωθυπουργό την ιδιαίτερη σημασία της επίλυσης του χρόνιου προβλήματος με τις εγκαταστάσεις ανεφοδιασμού του αεροδρομίου Ιωαννίνων. «Είναι πολύ σημαντικό για την Ήπειρο. Κανείς δεν έδινε σημασία μέχρι τώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέγκας, ευχαριστώντας τον κ. Τσίπρα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης