Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.9.17

Κ. Μητσοτάκης: Υγιείς επιχειρήσεις ισοδυναμούν με ευχαριστημένους εργαζομένους

Κ. Μητσοτάκης: Υγιείς επιχειρήσεις ισοδυναμούν με ευχαριστημένους εργαζομένους


Στήριξη στην υγιή επιχειρηματικότητα, αλλά και αυστηρή προειδοποίηση σε επιχειρηματίες που χρεοκοπούν τις επιχειρήσεις τους και βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό απηύθυνε Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του σήμερα με το Προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ αναφέρει πως ο πρόεδρος της ΝΔ είπε συγκεκριμένα τα εξής: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ποιο Κόμμα είναι έμπρακτα κοντά στην επιχειρηματικότητα. 'Αρα, και κοντά στους εργαζομένους. Διότι δεν τραβώ αυτήν τη διαχωριστική γραμμή. Οι υγιείς επιχειρήσεις ισοδυναμούν με ευχαριστημένους εργαζόμενους. Θα είμαστε αυστηροί - και θέλω να το πω αυτό - σε οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτό το οποίο ορίζουμε ως υγιή επιχειρηματικότητα. Θα ξεκινήσουμε, όμως από τα 'μεγάλα ψάρια'. Το είπα χθες στους εκπροσώπους της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και θέλω να το επαναλάβω: Δεν πρόκειται εμείς να δείξουμε οποιαδήποτε ανοχή σε επιχειρήσεις οι οποίες χρεοκοπούν και σε μετόχους οι οποίοι έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και περιδιαβαίνουν το Αιγαίο με τα σκάφη τους. Θέλω να είμαστε απολύτως καθαροί, διότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Και στη λογική της δεύτερης ευκαιρίας την οποία εμείς προωθούμε, δεν εντάσσονται κατ' ανάγκη αυτές οι περιπτώσεις. Αλλά, σας βλέπουμε ως πολιτικούς συμμάχους στην προσπάθεια την οποία θα κάνουμε».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης