Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.10.17

Να πάρουν θέση τα κόμματα για την προσφυγή των καναλαρχών στο ΣτΕ

Να πάρουν θέση τα κόμματα για την προσφυγή των καναλαρχών στο ΣτΕ


Να πάρουν θέση «για την προσφυγή των καναλαρχών στο ΣτΕ κατά της απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης» κάλεσε, μέσω του ραδιοφώνου 24/7, τα κόμματα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός χαρακτήρισε «προβλέψιμη» την προσφυγή, γιατί καθώς είπε, «οι καναλάρχες επιδιώκουν να μην υπάρχει τίμημα ή να είναι ελάχιστο».
Για την ιστορία, ο Σκάι, το Star και η Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας προσφεύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και πάλι για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών που είναι 7 και την τιμή εκκίνησης που ορίστηκε στα 35 εκατ. ευρώ.
«Το θέμα είναι τι κάνουν τα κόμματα. Πρέπει να τοποθετηθούν, εάν θέλουν να στηρίξουν το Σύνταγμα και τους νόμους» σημείωσε ο Νίκος Παππάς και υποστήριξε ότι «τα 35 εκατ. ευρώ για δέκα χρόνια δεν είναι μεγάλο ποσό». Ως παράδειγμα μάλιστα, έφερε τηλεοπτικό σταθμό, που προσέφυγε στη δικαιοσύνη σε βάρος του Δημοσίου με επιχείρημα ότι είχε 32 εκατ. απώλειες από ένα μόνο προϊόν και για μια μόνο σεζόν.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης