Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.11.17

Στον σωστό χρόνο θα δώσουμε οριστική λύση στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στον σωστό χρόνο θα δώσουμε οριστική λύση στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»


«Το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" έχει παραταθεί για άλλα δύο χρόνια και έχουν εξασφαλιστεί τα λεφτά από εθνικούς πόρους για να συνεχιστεί. Μέχρι το 2019 προσπαθούμε με στέρεο και αποτελεσματικό τρόπο να δώσουμε οριστική λύση». Αυτό τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη, ο οποίος κάλεσε τη κυβέρνηση να διασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με τη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή έργου σε αορίστου.
«Έχουμε απόλυτη συνείδηση των εμποδίων που υπάρχουν. Η πρόθεσή μας είναι σαφής και εκεί θα κινηθούμε. Εμείς, στον σωστό χρόνο, με τον κατάλληλο τρόπο, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής και της ελληνικής νομοθεσίας, θα δώσουμε λύση που δεν θα καταπέσει, για να σταματήσει η εργασιακή ανασφάλεια» αντέτεινε ο κ. Σκουρλέτης.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε για εφήμερες λύσεις και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κοροϊδεύειν τάζοντας λαγούς με πετραχήλια όταν το επιτρέψει ο πάπας», προσθέτοντας ότι με την τρίτη αξιολόγηση θέλει να βάλει τα εργασιακά δικαιώματα στον γύψο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης