Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.12.17

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα το Αγρίνιο


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα το Αγρίνιο, όπου είχε σειρά επαφών με τον Δήμαρχο της πόλης Γιώργο Παπαναστασίου, καθώς και με εκπροσώπους φορέων και σωματείων του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Στη διάρκεια των επαφών του ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για τις συνθήκες των τοπικών αθλητικών εγκαταστάσεων και αναφέρθηκε στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, αλλά και στα σχέδια που εξετάζονται σχετικά με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή.
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η ένταξη στο ΠΔΕ των έργων αναβάθμισης του γηπέδου της Λεπενούς και σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου της αναβάθμισης του γηπέδου Καινουρίου, καθώς και της ανακατασκευής του ταρτάν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Γιώργος Βασιλειάδης εγκαινίασε το "Κλειστό Γυμναστήριο Αερογέφυρας Αγρινίου" όπου συνοδευόταν από τον Δήμαρχο Αγρινίου, τους βουλευτές του νομού, Γιώργο Βαρεμένο και Μαρία Τριανταφύλλου καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς Παυσανία Παπαγεωργίου. Στη συνέχεια παρακολούθησε αγώνα μπάσκετ μεταξύ παιδικών ομάδων τοπικών σωματείων, στη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος του φωτισμού, των χρονομέτρων και του ηλεκτρονικού πίνακα της εγκατάστασης.
Μετά τα εγκαίνια ο Γιώργος Βασιλειάδης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού όπου είχε συνομιλίες με τον Φώτη Κωστούλα και τη διοίκηση της ΠΑΕ, καθώς και με τη διοίκηση του ερασιτέχνη σχετικά με θέματα αθλητικών υποδομών. Τέλος οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του χάρισαν μια φανέλα με τις υπογραφές τους.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης