Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.12.17

Τον πρόεδρο της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) Στάθη Τσοτσορό


Τον πρόεδρο της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) Στάθη Τσοτσορό
, που βοήθησε τα μέγιστα για την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων από την πόλη της Πάτρας το καλοκαίρι του 2019, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, παρουσία του προέδρου της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) Αμάρ Αντάντι, του ταμία της ΔΕΜΑ Κίκη Λαζαρίδη και των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, Νάσο Νασόπουλο και Θεόδωρο Μενεγή.
«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που καταφέρνουμε με ένα συνετό προγραμματισμό και έχοντας στον πλευρό μας ισχυρούς συμμάχους να βάζουμε σταδιακά αλλά σταθερά την χώρα ξανά στο προσκήνιο των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων. Η πόλη της Πάτρας θα ωφεληθεί πολλαπλά από τη διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων το 2019 καθώς θα καταφέρει να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες για τα επόμενα χρόνια φτιάχνοντας πολύ σημαντικά έργα στις υποδομές της. Τα Ελληνικά Πετρέλαια είναι πάντα δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό, γεγονός πολύ σημαντικό για όλους μας, καθώς η παρούσα διοίκηση στηρίζει σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Η προσπάθειά μας δεν τελειώνει εδώ αλλά συνεχίζεται και μετά τους Αγώνες, την επόμενη μέρα, η οποία είναι και η πιο σημαντική για την αξιοποίηση των δομών που θα γίνουν», δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης.
Από την πλευρά του ο κ. Τσοτσορός αρχικά είπε: «Θέλω να εκφράσω τη χαρά και την ικανοποίησή μου για αυτή τη συνεργασία την οποία θα χαρακτήριζα ειλικρινή και δημιουργική» ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι η εταιρεία του θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις την πόλη της Πάτρας στη διοργάνωση των Παράκτιων Αγώνων, αλλά και θα παραμείνει στο πλευρό της πόλης για όποιες ανάγκες προκύψουν όχι μόνο κατά τη διάρκεια των Αγώνων αλλά και την επόμενη μέρα, όταν θα χρειαστεί να αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τα αθλήματα των Παράκτιων. Ο κ. Βασιλειάδης σε μία συμβολική κίνηση τίμησε τον κ. Τσοτσορό παραδίδοντάς του έναν κότινο ελιάς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης