Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.12.17

Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά,

Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, μετά πέρας συνάντησής του με τον J. Hahn, Επίτροπο αρμόδιο για την Ευρωπαϊκή πολιτική γειτονίας και τις διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση (ΥΠΕΞ, 15.12.2017)


Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: Σήμερα είχα μία εκτεταμένη συζήτηση με τον Επίτροπο Hahn, με τον οποίο κουβεντιάσαμε τις προοπτικές της διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπογράμμισα για άλλη μία φορά ότι κάθε διεύρυνση πρέπει να εξασφαλίζει την υλοποίηση των προϋποθέσεων που έχει θέσει το Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογράμμισα την ανάγκη να υλοποιηθούν μια σειρά από μεταρρυθμίσεις και εκδήλωσα για άλλη μία φορά την υποστήριξή μας, στο βαθμό που οι ίδιες οι χώρες θέλουν την ένταξή τους να συμβάλλουμε στην υλοποίησή της.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης