Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.1.18

Ν. Παππάς: Ο χώρος της ενημέρωσης μπαίνει σε κανονικότητα και νομιμότητα

Ν. Παππάς: Ο χώρος της ενημέρωσης μπαίνει σε κανονικότητα και νομιμότητα


Ο χώρος της ενημέρωσης περνάει στη νομιμότητα, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στη Βουλή, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των φακέλων στο ΕΣΡ.
Oι τηλεοπτικές άδειες
«Όπως οι πληγές της μεγάλης κρίσης γιατρεύονται, μπαίνει και μια κανονικότητα και νομιμότητα στο χώρο της ενημέρωσης» ανέφερε ειδικότερα ο υπουργός, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου και πρόσθεσε ότι «σήμερα είχαμε την κατάθεση των φακέλων στο ΕΣΡ, για την διαδικασία αδειοδότησης η οποία τρέχει» για να επαναλάβει, ότι «είναι ένα θετικό βήμα ότι ολοκληρώθηκε απολύτως ομαλά».
Η αδειοδότηση του ραδιοφώνου
Αναφερόμενος στο ζήτημα της αδειοδότησης του ραδιοφώνου, υπογράμμισε εκ προοιμίου, ότι «είναι μια διαδικασία η οποία δεν θα εφαρμοστεί με τη μέθοδο σοκ και δέος. Είναι μια διαδικασία η οποία θα επισυμβεί πάρα πολύ ήρεμα, θα επισυμβεί σταδιακά και θα δείξει ότι έχουμε μεγάλη χωρητικότητα και θα διασφαλίσει και τους σταθμούς της Εκκλησίας και τους δημοτικούς σταθμούς».
Καθαρή έξοδος από το πρόγραμμα
Στο αμιγώς πολιτικό σκέλος, ο Νίκος Παππάς έκανε αναφορά στον Αύγουστο του 2018. «Βαδίζουμε προς μια έξοδο από το πρόγραμμα.
Οι εξελίξεις θα είναι οδυνηρές για τη ΝΔ
Σημείωσε επίσης, ότι οι επικείμενες αυτές εξελίξεις, θα αποδειχθούν οδυνηρές για τη ΝΔ, διότι «η ανεργία θα συνεχίσει να πέφτει και όταν θα έρθει η ώρα να...κάνουμε ταμείο, ο ελληνικός λαός θα έχει να διαλέξει ανάμεσα στην παράταξη που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και σταθερά την βγάζει από την κρίση και γιατρεύει τις πληγές της και την παράταξη που τη βύθισε στην πιο βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση που είχε στη μεταπολίτευση».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης