Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.2.18

Επίσκεψη Υφυπουργού Βασιλείου Κόκκαλη στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA

Επίσκεψη Υφυπουργού Βασιλείου Κόκκαλη στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA



Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλειος Κόκκαλης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων - AGROTICA.

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:30, ο κ. Κόκκαλης θα συναντηθεί με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος με θέμα την ψηφιοποίηση του αγροδιατροφικού τομέα. Στις 17:00, ο Υφυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών με θέμα τις ευκαιρίες ανάπτυξης και προώθησης της ελληνικής μελισσοκομίας (Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», Περίπτερο 8, Αίθουσα Α). Ακολούθως, ο κ. Κόκκαλης θα παρίσταται στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης Agrotica.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, ο Υφυπουργός θα είναι συντονιστής σε ειδική σύσκεψη της Διεύθυνσης Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Φυτογενετικών Πόρων με τους αρμόδιους φορείς και θεσμικούς συνομιλητές του Υπουργείου, εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα. Στις 16:00 θα μιλήσει στη ημερίδα για την ποιότητα στο ελληνικό βαμβάκι που διοργανώνει η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τυποποίησης & Ταξινόμησης Βάμβακος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, ο κ. Κόκκαλης θα συναντήσει εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών καθώς και λοιπούς εκπροσώπους φορέων του συνόλου της αλυσίδας παραγωγής-μεταποίησης και εμπορίας των προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα.



Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης