Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.2.18

Συνάντηση της ΥΜΑΘ κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με τον Πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. του ΒΕΘ

Συνάντηση της ΥΜΑΘ κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με τον Πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. του ΒΕΘ


Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 στο Διοικητήριο, τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο και μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Β.Ε.Θ. Η Υφυπουργός συζήτησε μαζί τους για τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου και τα θέματα του κλάδου, και αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις.
Μετά το τέλος της συνάντησης, η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:
«Με τον κ. Παπαδόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. του Β.Ε.Θ. που μου έκαναν την τιμή να με επισκεφτούν σήμερα, μοιραζόμαστε την πεποίθηση πως η πιο ασφαλής επένδυση για το μέλλον της Ελλάδας είναι η επένδυση στην παραγωγική οικονομία και στη δημιουργία ενός θετικού και υποστηρικτικού κλίματος απέναντι στους ανθρώπους που την κινούν. Με το Β.Ε.Θ., όπως και τα υπόλοιπα επιμελητήρια της χώρας, μας συνδέει ο αμοιβαίος σεβασμός και ο κοινός αγώνας για μια Ελλάδα ευημερίας και παραγωγικότητας».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης