Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.2.18

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με την ΠΟΠ – ΟΤΑ

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με την ΠΟΠ – ΟΤΑ


Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018, με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού – Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων υπέβαλαν στον υπουργό το πλαίσιο των αιτημάτων τους, όπως αυτό διαμορφώθηκε από το τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας και τον ενημέρωσαν για τις ιδιαίτερες πλευρές των ζητημάτων που έθεσαν. Μεταξύ αυτών, η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, τα νέα περιγράμματα θέσεων, η τήρηση των κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας και αρκετά ακόμη θεσμικά, κατά κύριο λόγο, θέματα.
Ο Υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων σχετικά με το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και τις συναφείς διαδικασίες (άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν.2643/1998) για την πρόσληψη, συνολικά, 8.725 μόνιμων εργαζομένων στην καθαριότητα και σε άλλες ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, με την οποία εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη αποκομιδή των απορριμμάτων.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας σχετικά με τα θέματα που τέθηκαν, τα οποία και θα εξεταστούν.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης