Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.3.18

Ν. Βούτσης για τους δύο στρατιωτικούς: Ευελπιστώ ότι θα πρυτανεύσει ο ορθός λόγος

Ν. Βούτσης για τους δύο στρατιωτικούς: Ευελπιστώ ότι θα πρυτανεύσει ο ορθός λόγος


«Δεν μπορώ παρά να ευελπιστώ ότι θα πρυτανεύσει ο ορθός λόγος στις διεθνείς σχέσεις, στις συμφωνίες και στην καλή γειτονία» δήλωσε ο ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στην Ανδριανούπολη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα στον Real FM, o πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως «οτιδήποτε άλλο που θα οδηγούσε σε άκαιρους και αναιτιολόγητους συμψηφισμούς και σε κατηγορίες που δεν στέκουν, οπωσδήποτε θα φόρτιζε περαιτέρω τις ήδη δοκιμαζόμενες, σε έναν βαθμό έστω, σχέσεις με τη γείτονα χώρα».

Ο κ. Βούτσης σημείωσε, επίσης, ότι και η κυβέρνηση και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση για την αποκλιμάκωση της υπόθεσης.
Στην ερώτηση εάν το περιστατικό μπορεί να είναι στημένο από την πλευρά της γείτονος, ο πρόεδρος της Βουλής δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «το κατά πόσο ένα γεγονός, σε συνοριακές διαβάσεις, μεγεθύνεται, αποκλιμακώνεται, λειτουργεί συμψηφιστικά ή τακτικίστικα, ανάλογα με το επίπεδο των σχέσεων σε κάθε φάση, δεν είναι κάτι θα παρουσιαζόταν για πρώτη φορά στη διαδρομή των σχέσεών μας με την Τουρκία».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης