Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.3.18

Θα ήταν αστείο εάν δεν ήταν τραγικό η κα Σπυράκη να μιλά για υπουργούς που υπάρχουν ενδείξεις

«Θα ήταν αστείο εάν δεν ήταν τραγικό η κα Σπυράκη να μιλά για υπουργούς που υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται σε σκάνδαλα»


«Θα ήταν αστείο εάν δεν ήταν τραγικό η κα Σπυράκη να μιλά για υπουργούς που υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται σε σκάνδαλα» είναι το σκωπτικό σχόλιο κυβερνητικών πηγών με αφορμή τις δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ.
«Της υπενθυμίζουμε ότι είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος που έχει για πρόεδρο τον κ. Μητσοτάκη, αντιπρόεδρο τον 'Αδωνι Γεωργιάδη, πραγματικό αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και γραμματέα τον Λευτέρη Αυγενάκη. Τις πομπές τους τις γνωρίζει το πανελλήνιο» προσθέτουν οι ίδιες πηγές.
Συνεχίζοντας το σχολιασμό τους σημειώνουν «όσο για την προσπάθεια φθηνού αντιπερισπασμού με δήθεν σκάνδαλα υπουργών της σημερινής κυβέρνησης, έχει αρχίσει να λαμβάνει χαρακτηριστικά κωμωδίας. Θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν τόσο στη Βουλή όσο και στην Προανακριτική Επιτροπή που φοβικά καταψήφισαν για το σκάνδαλο Novartis» υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές στο σχόλιο τους.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης