Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.3.18

Φ. Κουβέλης: «Αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των στρατιωτικών στην πατρίδα»

Φ. Κουβέλης: «Αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των στρατιωτικών στην πατρίδα»

Είναι μια υπόθεση η οποία πρέπει να προδιοριστεί στις πραγματικές της διαστάσεις. Πρόκειται για ένα μεθοριακό επεισόδιο και τίποτε περισσότερο από αυτό».
Τα παραπάνω δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στη Λέσχη Αξιωματικών Ορεστιάδας με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. «Είχα τη δυνατότητα να τους ενημερώσω για όλες εκείνες τις ενέργειες οι οποίες γίνονται αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, που αφορά στη σύλληψή τους και βεβαίως τη συνεχιζόμενη κράτησή τους», είπε ο κ. Κουβέλης αναφερόμενος στη συνάντηση.
Σημείωσε δε, πως «η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι να επιταχυνθεί η διαδικασία, προκειμένου το αρμόδιο δικαστήριο της Τουρκίας να αποφασίσει για το αδίκημα το οποίο θα τους αποδοθεί».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης