Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.4.18

Κυβερνητικές πηγές: Η διαδικασία της εξόδου από το πρόγραμμα και την επιτροπεία θα ολοκληρωθεί, όπως επιθυμούν όλοι

Κυβερνητικές πηγές: Η διαδικασία της εξόδου από το πρόγραμμα και την επιτροπεία θα ολοκληρωθεί, όπως επιθυμούν όλοι

Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την διαδικασία της εξόδου, από το πρόγραμμα και την επιτροπεία, όπως εξάλλου είμαστε βέβαιοι ότι επιθυμούν όλοι...» απαντούν κυβερνητικές πηγές σε «γνωστά ΜΜΕ» που «εξακολουθούν να βλέπουν στον ύπνο τους νέα μέτρα και ιστορίες καταστροφής».
«Ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα» αναφέρουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές και επισημαίνουν:
«Η εκτίμηση του ΔΝΤ για πλεόνασμα 2,9% για το 2018, είναι αναθεωρημένη προς τα πάνω σε σχέση με το στόχο 2,2%, ο οποίος έχει εγκριθεί από το Ταμείο το περασμένο καλοκαίρι. Γι αυτό εξάλλου δεν τέθηκε θέμα μέτρων και κατά την τρίτη αξιολόγηση».
Σημειώνουν δε, ότι «η απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στη σχετική ερώτηση είναι παραπάνω από σαφής» και επισημαίνουν: «Σε ό,τι αφορά την ουσία του πράγματος, πάντως, οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ υπήρξαν διαχρονικά ανακριβείς, και τα τελευταία τρία χρόνια αποδείχθηκαν πολύ κατώτερες από τα πραγματικά αποτελέσματα».
Και καταλήγοντας, οι κυβερνητικές πηγές τονίζουν: «Κανένας λόγος ανησυχίας λοιπόν. Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη διαδικασία της εξόδου, από το πρόγραμμα και την επιτροπεία, όπως εξάλλου είμαστε βέβαιοι ότι επιθυμούν όλοι...»

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης