Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.4.18

Δήλωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη

Δήλωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη κατά την τελετή εγκαινίων του Demir Kapija-Smokvica,
τελευταίου οδικού τμήματος του Πανευρωπαϊκού Διαδρόμου 10. επί του εδάφους της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρωθυπουργού της πΓΔΜ κ. Ζόραν Ζάεφ και του Σκοπιανού ομολόγου του κ. Σπίρτζη κ. Γκόραν Σουγκαρέφσκι

Είναι ένας αυτοκινητόδρομος φιλίας μεταξύ της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και της Ελλάδος. Είναι ένας αυτοκινητόδρομος που διευκολύνει τις εμπορικές μεταφορές, φέρνει πιο κοντά τους δύο λαούς, τον τουρισμό, καθώς οι Μεταφορές και οι Υποδομές παίζουν τον δικό τους ρόλο στη σταθεροποίηση και στη φιλία των λαών των Βαλκανίων. Άρα, είμαστε εδώ, για να συνεχίσουμε τη συνεργασία και για τις Συνδυασμένες Μεταφορές και για το Σιδηρόδρομο, για μια σειρά από κοινές δράσεις τις οποίες μπορούμε να έχουμε με το λαό της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και με τους υπόλοιπους Βαλκανικούς λαούς. Έχουμε να συζητήσουμε πολλά θέματα γύρω από τις αρμοδιότητες του Υπουργείου. Να πούμε, ότι σε αυτό το δρόμο εργάστηκαν Ελληνικές τεχνικές εταιρείες και για τη μελέτη του και για την κατασκευή του, οπότε, είναι πολύ σημαντικό και η φιλία των δύο λαών να προχωρήσει. Ο ρόλος των Υποδομών και των Μεταφορών είναι ιδιαίτερος στο να αμβλύνουμε και τα προβλήματα που υπάρχουν σε πιο σημαντικά ζητήματα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης