Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.5.18

Στη Λήμνο και τη Λέσβο αύριο ο Αλ. Τσίπρας για το 14ο περιφερειακό συνέδριο Β. Αιγαίου

Στη Λήμνο και τη Λέσβο αύριο ο Αλ. Τσίπρας για το 14ο περιφερειακό συνέδριο Β. Αιγαίου


Τη Λήμνο και τη Λέσβο θα επισκεφθεί αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του 14ου περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Βορείου Αιγαίου, που πραγματοποιείται στη Μυτιλήνη, οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν με την ομιλία του πρωθυπουργού, στις 19.30 της Πέμπτης.
Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί το πρωί στη Μύρινα της Λήμνου, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Δημήτρη Μαρινάκη και εκπροσώπους τοπικών φορέων στο δημαρχείο. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την 130ή Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και στις 12.00 θα μιλήσει στο Αγρόκτημα του Παλημνιακού Ταμείου στο Λιβαδοχώρι Λήμνου.
Ακολούθως θα μεταβεί στη Λέσβο για το 14ο περιφερειακό συνέδριο με θέμα «Στο Πλευρό των Νησιών - Στο Ύψος των Ανθρώπων» για την παραγωγική ανασυγκρότηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Στις 18:00 θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 14ο περιφερειακό συνέδριο και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τέλος, στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού, στο αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, στη Μυτιλήνη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης