Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.5.18

Αλέξης Τσίπρας: Επανέρχεται η νομιμότητα στις εργασιακές σχέσεις

Αλέξης Τσίπρας: Επανέρχεται η νομιμότητα στις εργασιακές σχέσεις


Στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους στη φύλαξη, στην καθαριότητα, στη σίτηση και τον ιματισμό στο δημόσιο τομέα, αναφέρεται ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο twitter, στο πλαίσιο των σποτ "Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη".
Όπως τονίζεται και στην ιστοσελίδα https://primeminister.gr/2018/05/04/19828, με την εφαρμογή ατομικών συμβάσεων εργασίας για τις κατηγορίες φύλαξης, καθαριότητας, σίτισης και ιματισμού στο δημόσιο τομέα, «επανέρχεται η νομιμότητα στις εργασιακές σχέσεις στους κλάδους αυτούς, που είχαν μετατραπεί σε σχέσεις δουλείας και άγριας εκμετάλλευσης, λόγω της εκτεταμένης παραβατικότητας των εργολάβων, που απομυζούσαν για χρόνια το δημόσιο χρήμα».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης