Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.5.18

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, επισκέφθηκε την Έκθεση Ειδικών Δυνάμεων SOFEX 2018, στο Αμμάν της Ιορδανίας, μετά από πρόσκληση του Ιορδανού ομολόγου του.


Παρέστη στην τελετή εγκαινίων της Έκθεσης SOFEX 2018, παρουσία του Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’.

Συναντήθηκε με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’, τον Πρωθυπουργό Hani Al-Mulki και τον Πρόεδρο της Ιορδανικής Βουλής Atef Tarawneh.

Αντάλλαξαν απόψεις για θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας και τρόπους βελτίωσης και επέκτασής της. Επίσης, υπήρξε σύμπτωση απόψεων ως προς την κατάσταση ασφαλείας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή μας και συμφωνήθηκαν τρόποι συνεργασίας για την επέκταση και επαύξηση του τόξου σταθερότητας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης