Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.5.18

Ο ΟΟΣΑ συμβουλευτικό ρόλο στη νέα στρατηγική ανάπτυξης της Ελλάδας

Ο ΟΟΣΑ συμβουλευτικό ρόλο στη νέα στρατηγική ανάπτυξης της Ελλάδας


Ο ΟΟΣΑ θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο τόσο στη νέα Στρατηγική Ανάπτυξης της Ελλάδας, όσο και στην Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική της χώρας, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στη χθεσινή συνάντηση που είχαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Άνχελ Γκουρία, στην έδρα του Οργανισμού στο Παρίσι.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Υπουργικής Συνόδου του ΟΟΣΑ 2018, συζητήθηκε η θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας -πορεία που επιβεβαιώνεται και από τις προβλέψεις που δημοσιοποίησε χθες για τη χώρα μας ο Οργανισμός- καθώς και η δυνατότητα της Ελλάδας να ολοκληρώσει άμεσα και χωρίς νέες επιβαρύνσεις το πρόγραμμα στήριξης τον ερχόμενο Αύγουστο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης