Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.6.18

Χαιρετισμός της ΥΜΑΘ κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στην παρουσίαση του τόμου “Γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός (1921-2009)”

Χαιρετισμός της ΥΜΑΘ κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στην παρουσίαση του τόμου “Γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός (1921-2009)”

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, απηύθυνε χαιρετισμό τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, στην παρουσίαση του τόμου «Γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός (1921-2009)» του Καθηγούμενου κ. Εφραίμ της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, που διοργάνωσε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου.
Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά δήλωσε:
Είναι μεγάλη η πνευματική αγαλλίαση ημών των πιστών κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στον πνευματικό πλούτο προσώπων που αποτελούν υπόδειγμα ζωής και Ορθοδοξίας. Η έκδοση του τόμου για τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπεδινό, τον Άγιο γέροντα που δίδαξε τη μετάνοια, την ταπεινότητα και την αγάπη, μας προσφέρει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Ο συγκλονιστικός λόγος του γέροντα, που έκλαιγε καθημερινά, όπως διαβάζουμε, από αγαλλίαση για την αγάπη του Θεού, γίνεται με τη βοήθειά αυτής της έκδοσης πνευματικό βίωμα για όλους μας. Με σεβασμό και ταπεινότητα ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του τόμου και με εξίσου μεγάλη προσοχή θα πλησιάσουμε τα διδάγματα που περιέχει. Σε αυτή τη δύσκολη εξάλλου περίοδο για την Πατρίδα μας έχουμε ανάγκη το πνεύμα αλληλεγγύης, αγάπης και ταπεινής εργατικότητας που εκπέμπεται από τα Μοναστήρια της Ορθοδοξίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης