Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.6.18

Αν. Ξανθός: Δεν επιτρέψαμε να μετατραπεί το προσφυγικό σε πρόβλημα δημόσιας υγείας

Αν. Ξανθός: Δεν επιτρέψαμε να μετατραπεί το προσφυγικό σε πρόβλημα δημόσιας υγείας


Νέα ώθηση στο κρίσιμο ζήτημα της εφαρμογής του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού, ώστε να τεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο την πλήρη εφαρμογή του στη χώρα μας, φιλοδοξεί να δώσει η διεθνής διημερίδα με θέμα «Καλές πρακτικές στην εφαρμογή του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού» που διοργανώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με τον Εκτελεστικό Οργανισμό για τους Καταναλωτές, την Υγεία, τη Γεωργία και τα Τρόφιμα (CHAFEA), σήμερα και αύριο (7-8 Ιουνίου) υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας.
Ο Διεθνής Υγειονομικός Κανονισμός (ΔΥΚ) είναι μια διεθνής συμφωνία, νομικώς δεσμευτική για 194 συνολικά κράτη, περιλαμβανομένων και των κρατών-μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και αποτελεί το βασικό νομοθετικό πλαίσιο της παγκόσμιας υγειονομικής ασφάλειας, καθορίζοντας τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν τα κράτη-μέλη όσον αφορά στην αναγνώριση και στην αντιμετώπιση απειλών για τη δημόσια υγεία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης