Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.6.18

Π. Κουρουμπλής: Η συμφωνία για το ονοματολογικό δίνει πάρα πολλά στοιχεία που διεκδικούσαμε όλα αυτά τα χρόνια

Π. Κουρουμπλής: Η συμφωνία για το ονοματολογικό δίνει πάρα πολλά στοιχεία που διεκδικούσαμε όλα αυτά τα χρόνια

Η συμφωνία (των Πρεσπών) δίνει πάρα πολλά στοιχεία που διεκδικούσαμε όλα αυτά τα χρόνια" τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε δηλώσεις του από τις Σέρρες, όπου βρέθηκε προκειμένου να παραστεί στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 105 ετών από την απελευθέρωση της πόλης.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κουρουμπλής, η συμφωνία "αποκόπτει όλους αυτούς τους ανθρώπους που θεωρούσαν ότι ήταν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την αρχαία σκέψη, τον αρχαίο πολιτισμό, την αρχαία ελληνική γλώσσα, τους αποκοπτεί από τα ζητήματα του αλυτρωτισμού, καθιερώνει και διεθνοποιεί τα σύνορα της Ελλάδας".
Σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες και τις αποδοκιμασίες πολιτών τόσο κατά την κατάθεση στεφάνων όσο και κατά την παρέλαση που ακολούθησε, ο υπουργός τους κάλεσε να σκεφθούν ήρεμα αν "συμφέρει την Ελλάδα η διάλυση αυτού του κράτους (της πΓΔΜ)" και πρόσθεσε: "Αν μου πουν ότι συμφέρει, εγώ θα είμαι μαζί τους".

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης