Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.6.18

Κυβερνητικές πηγές: Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα

Κυβερνητικές πηγές: Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα


Σε υψηλούς τόνους σχολιάζουν πηγές της κυβέρνησης, παρεμβάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μόναχο, όπου βρίσκεται για τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΕΛΚ.
Κατηγορούν τον πρόεδρο της ΝΔ ότι από το εξωτερικό υπονομεύει τη χώρα και υπογραμμίζουν ότι «για ακόμη μια φορά εκτίθεται και θα διαψευσθεί».
Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ότι «για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα και τον αγώνα για έξοδο από τα μνημόνια και απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές χρήματος, εκτιμώντας στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Α. Ταγιάνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει».
«Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται και θα διαψευσθεί», τονίζουν, για να σχολιάσουν: «Ας μείνει καλύτερα μέσα στη χώρα να υπονομεύει όσο θέλει τα εθνικά συμφέροντα μαζί με τους κ. Σαμαρά και Γεωργιάδη. Δε χρειάζεται να το κάνει και στο εξωτερικό».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης