Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21.8.18

Επικοινωνία Παυλόπουλου με Γιούνκερ-Ολάντ-Σόουζα. Ευχαριστίες για τη συμπαράστασή τους

Επικοινωνία Παυλόπουλου με Γιούνκερ-Ολάντ-Σόουζα. Ευχαριστίες για τη συμπαράστασή τους


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καθώς και με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ, και τους ευχαρίστησε θερμώς, εκ μέρους του Ελληνικού Λαού και όλων των προ-ευρωπαϊκών Πολιτικών Κομμάτων, για την ειλικρινή συμπαράστασή τους στην Χώρα μας καθ’ όλη την διάρκεια της τόσο επώδυνης μνημονιακής περιόδου καθώς και για την καθοριστική συμβολή τους, ιδίως το κρίσιμο καλοκαίρι του 2015, προς την κατεύθυνση της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη.
Κατά πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε επίσης, για τον ίδιο λόγο, τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, και το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενουά Κερέ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης