Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.9.18

Έφη Αχτσιόγλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Περισσότεροι από 300.000 άνεργοι βρήκαν δουλειά τα τελευταία τρία χρόνια

Έφη Αχτσιόγλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Περισσότεροι από 300.000 άνεργοι βρήκαν δουλειά τα τελευταία τρία χρόνια


«Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε την περαιτέρω μείωση της ανεργίας σε 19,1% για τον Ιούνιο, εκεί όπου βρισκόταν δηλαδή για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2011» δηλώνει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.
Μέσω της δήλωσής της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Αχτσιόγλου σημειώνει: «γνωρίζουμε ότι παραμένει υψηλή. Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών του κόσμου της εργασίας». «Όμως, το γεγονός ότι περισσότεροι από 300.000 άνεργοι βρήκαν δουλειά τα τελευταία τρία χρόνια, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε» υποστηρίζει η αρμόδια υπουργός.
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια με την ίδια επιμονή, αλλά και πολλά περισσότερα εργαλεία πλέον στα χέρια μας, μετά την έξοδο από τα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής» τονίζει η υπουργός Εργασίας. «Σταθερός μας στόχος να θέσουμε τον κόσμο της εργασίας στο επίκεντρο, να αυξήσουμε με κάθε τρόπο το διαθέσιμο εισόδημα των εργαζομένων, να θωρακίσουμε τα δικαιώματά τους» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Αχτσιόγλου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης