Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.9.18

Ο Αλέξης Τσίπρας στο περίπτερο της ΓΓΑ στην ΔΕΘ

Ο Αλέξης Τσίπρας στο περίπτερο της ΓΓΑ στην ΔΕΘ


Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός και η Εθνική Ομάδα Μπιτς Χάντμπολ Γυναικών που πρόσφατα στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Ο Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε με τους αθλητές και τις αθλήτριες ενώ είχε την ευκαιρία να παίξει και μπάσκετ με μικρούς φίλους του αθλήματος οι οποίοι του δώρισαν μία φανέλα της Εθνικής Μπάσκετ και μία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των ΗΠΑ, ως η τιμωμένη χώρα στη φετινή 83η Δ.Ε.Θ.

Νωρίτερα, με λιτή διαδικασία εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί το σταντ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο Περίπτερο 14 της 83ης ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μυρσίνης Ζορμπά και του Γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού. 
Παρόντες στο χώρο ήταν πλήθος κόσμου και αθλητές που διακρίθηκαν σε πρόσφατους πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες. Με τα μετάλλια τους κρεμασμένα στο στήθος, ειδικότερα, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση οι αθλήτριες της τεχνικής κολύμβησης, από τον Κολυμβητικό Ομιλο Καλαμαριάς, Δήμητρα Ακριτίδου, Μάριος Αρμούτσης, Ιωάννα Παναγιωτίδου, Αναστασία Πολίτου, οι παίκτριες τις εθνικής Γυναικών στο μπιτς χάντμπολ, οι οποίες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέκτησαν την κορυφή στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Καζάν της Ρωσίας, Αννα Καλοϊδη, Ελένη Κερλίδη, Ελσα Μάστακα, Ευγενία Σαμολαδά, με την προπονήτρία τους, Σοφία Δημητρίου και ο Ευγένιος Ιωαννίδης, πρωταθλητής Ευρώπης 2018 στην κατηγορία μέχρι 18 ετών στο σκάκι.
«Σας καλωσορίζω στο χώρο που έχουμε στη ΔΕΘ για τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ευχαριστώ τους αθλητές μας που, για μια ακόμη χρονιά, είναι μαζί μας και σε δύσκολες συνθήκες μας κάνουν χαρούμενους, σε όλο το φάσμα των αθλημάτων. Εχουμε μεγάλες επιτυχίες, από το στίβο μέχρι το σκάκι. Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο, πάντα επιτυχίες», ανέφερε στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Βασιλειάδης, με προτροπή του οποίου τοποθετήθηκε και η κ. Ζορμπά, τονίζοντας:
«Απευθύνομαι στα παιδιά, τους αθλητές, που βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να απολαμβάνουμε τον αθλητισμό. Το πιο σημαντικό είναι το πόσο κοντά πρέπει να φέρουμε τον αθλητισμό με τον πολιτισμό, που βρίσκονται σε μια απόσταση μέχρι στιγμής».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης